Deze pagina is nog "under construction".

Binnenkort kunt u hier voorbeelden van ons werk zien.

 

Houdt u daarvoor deze pagina in de gaten!

Binnenkort kunt u hier ervaringen van Jos lezen.

Houdt u deze pagina in de gaten!

Bouwfysika heeft betrekking op alle fysische aspekten in de bouw. Hoewel akoestiek strikt genomen onderdeel uitmaakt van de bouwfysika wordt dit onderdeel meestal apart genoemd in de omschrijving 'Bouwfysika en akoestiek'. Akoestiek heeft bij ons niet enkel betrekking op het bouwen, maar ook op lawaaibestrijding in bredere zin. Wij onderscheiden binnen ons onderzoek- en advieswerk op het gebied van bouwfysika en akoestiek in hoofdzaak de volgende werkgebieden:

 

 

bedrijf  adviesburo jos reubsaet v.o.f.
adres  st. franciscusweg 29
postkode  6416 et
plaats  heerlen
telefoon  045 571 1991
fax  045 574 1985
email-adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website  http://www.josreubsaet.nl
kvk-nr  51681110
btw-nr.  nl.8501.25.133.b01

 

Vul hieronder uw gegevens en uw vraag/opmerking in:

Adviesburo Jos Reubsaet

Adviesburo Jos Reubsaet is in 1980 opgericht als zelfstandig en onafhankelijk werkend adviesburo op het gebied van bouwfysika en akoestiek, toegespitst op de praktische uitvoerbaarheid en degelijkheid.

Onze adviezen komen in overleg met de opdrachtgever, andere disciplines en direkt betrokkenen tot stand. De leefbaarheid van een binnen- of buitenruimte en de duurzaamheid naar de toekomst zijn hierbij van groot belang.
Wij zijn onafhankelijk en werken voor bedrijven, overheid en particulieren. Het op ambachtelijke wijze ontwikkelen en bouwen van noodzakelijke meettechnieken en meetapparatuur is een bijzonder specialisme binnen ons buro. Wij werken met twee personen aan projekten van kleine tot relatief grote omvang. De adviseur/projektleider is tevens uitvoerende en aanspreekpunt voor het hele projekt.

Onze werkzaamheden omvatten bouwfysisch en akoestisch onderzoek en advies en ambachtelijke techniek. Deze website geeft, in stappen en met illustraties, een uitgebreid beeld van onze werkzaamheden.

 

jos reubsaet grayloes reubsaet gray