Privacy statement https://www.josreubsaet.nl 

Onze website https://www.josreubsaet.nl verzamelt geen persoonsgegevens. Ook maken wij geen gebruik van IP-adresanalyse.
Https://www.josreubsaet.nl maakt geen gebruik van tracking- of analytische cookies waarvoor we expliciet uw toestemming nodig zouden hebben.

Ons bedrijf voldoet verder aan de AVG-wetgeving. Het spreekt dus voor zich dat wij bij het uitvoeren van opdrachten zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. 

Uitgelicht

CPX-trailer

De in 2003 door ons aan het 'Ministerie van Verkeer en Waterstaat' van Denemarken (Vejdirektoratet) geleverde rolgeluidemissiemeet-aanhangwagen wordt daar intensief gebruikt en er zijn al veel meetresultaten gepubliceerd. Dit heeft gezorgd voor een wereldwijde bekendheid en het heeft ertoe geleid dat een onderzoeksinstituut in Australië op basis van foto's heeft getracht een kopie van ons ontwerp te maken.
Zij hebben een meetaanhangwagen geproduceerd die in grote lijnen (vorm, wielophanging e.d.) lijkt op onze meetaanhangwagen. Samen met onze partner in deze, DGMR, hebben wij kontakt gezocht en het blijkt vanuit Australië een volledige erkenning te zijn van het principe van een open rolgeluidemissiemeet-aanhangwagen, waarvan de voordelen zijn omschreven onder ambachtelijke techniek – CPX-trailer.